top of page

Erbjudande och kampanjer

Värvningskampanj 2024

Hej alla!

Nu behöver jag just din hjälp! Jag är urkass på att marknadsföra mig och har testat köra kampanjer via Facebook vilket resulterade i att mitt konto stängdes av utan att jag fick någon vettig förklaring på vad jag gjort för fel. Ni är kanske min bästa chans att nå ut till nya och gamla kunder.

Så därför undrar jag om ni har lust att sprida lite info om mig och min klinik till vänner och bekanta? Tex kopiera texten nedan och lägg upp på din fb sida och insta sida. Eller bara tipsa om att jag finns och att jag kan hjälpa till med både det ena och det andra vad gäller krämpor i kroppen.

Jag har fortfarande min fb sida Osteopatkliniken1 igång men där är lite för lite trafik (även från min sida) så vill du gå med där så lovar jag att bättra mig med information och erbjudande där också.

OM du lyckas ”värva” en NY kund till mig så får både du och din vän rabatt på nästa besök hos mig. Din insats värderas stort så du får ett återbesök hos mig med 100 kr rabatt för varje vän som bokar. De du värvar får också 100 kr rabatt på sitt första besök hos mig.

Gör så här: Se till att den du värvar skriver ditt namn ”värvad av ———” i anteckningen i samband med bokningen. När du kommer till mig för behandling stämmer vi av med hur mycket rabatt du får utifrån hur dina vänner har bokat.

Kopiera in texten nedan i ditt sociala flöde och bidra till att fler personer får upp ögonen för att osteopati faktiskt hjälper många människor till ett bättre vardagsliv med mindre smärta utan att själva behandlingen känns obehaglig.

TEXTFÖRSLAG:

”Har du kämpat med ryggont, spänningar eller andra smärtproblem? På Osteopatkliniken (Ingela Mauritsson D.O.) hjälper jag dig att återfå ditt välmående och att leva smärtfritt igen.

Om du som läser detta känner att detta skulle vara något för dig att testa så se till att bli värvad av din kompis som lagt ut detta på sin FB/Insta sida så får både du och din vän rabatt på er nästa behandling hos mig. Du som ny patient skriver vem som värvat dig i samband med bokningen och ger denne 100 kr rabatt på nästa behandling! Själv får du också 100 kr rabatt om ditt besök sker via denna kampanjen. Mer info om behandling mm finns på min hemsida www.osteopatkliniken.com. Gå gärna med i fb gruppen Osteopatkliniken1 för framtida erbjudande och mer info, Välkommen!”

SLUT PÅ TEXTFÖRSLAG!

Självklart får du en sommarrabatt á 65 kr även om du inte värvat någon på din nästa bokning! Skriv ”sommarsol 65” när du bokar, så fixar jag det!

bottom of page