top of page

Mobiliserbehandling

MOBILISER

”Förmodligen världens mest effektiva system för friskare rygg”

  • Ökar rörligheten i ryggen
  • Snabba resultat
  • Effektiv
  • Lätta att använda
  • Behandling när det passar Dig
  • Kort behandlingstid, endast 15 minuter

Mobiliser är en anordning för spinal mobilisering. Vid behandling på Mobiliser påverkas ryggkotornas position och ligamenten mellan varje kota stretchas samt flyttas i en rad upprepade små rörelser. Rörelserna är mindre än de vid en manipulation men upprepas hundratals gånger och bidrar till att skapa en naturlig rörlighet i ryggen. Spänningar släpper och en många användare refererar till ” en omedelbar upplevd mjukhet”.


Nöjda användare!

Mobiliser används sedan många år tillbaka av privatpersoner, inom friskvård på företag, hälsocenter, rehabiliteringscenter/kliniker till bland annat fibromyalgi- och strokepatienter.Gym, massörer, osteopater är exempel på några andra mycket nöjda kunder till Mobilisern. Flera medicinska center har under de senaste åren köpt en eller flera Mobiliser vilket har lett till att fler patienter med olika diagnostiserade sjukdomar/tillstånd getts möjlighet att prova Mobilisern. Resultaten är över lag mycket bra och alla center har behållit sina Mobiliser. Casestudier kommer att presenteras efter hand som de är avslutade.Andra nöjda användare och kunder är turnerande världsartister som friskvårdsbehandlar sig själv och därigenom förebygger skador med hjälp av Mobilisern. Artisterna och dansarna har höga krav i att hålla kroppen i så perfekt trim som möjligt under pågående världsturnéer.

Den flerfaldiga guldmedaljören inom sportens värld, Sir Steve Redgrave, är ett exempel på en daglig användare av Mobilisern sedan många år tillbaka i tiden. Wikipedia skriver: Han är den enda olympier att ha vunnit guldmedaljer vid fem olika olympiska spel i en uthållighets sport. Denna prestation har lett till att han hyllas som Storbritanniens största olympier.Bernard Gallacher OBE var en av de främsta golfarna i sin generation. Men Bernard Gallacher kommer alltid att bli ihågkommen för att leda det Europeiska Ryder Cup-laget till deras berömda seger på amerikansk mark 1995. ”Inom två veckor på Mobilisern var skillnaden i hela min kropp uppenbar och jag började bli mindre skepsis. Jag använde det slaviskt två gånger om dagen och efter en månad var förbättringen i min rygg mycket stor. Smärtan var mindre och min flexibilitet var bättre än det hade varit i flera år, tom bättre än innan den inledande varnings smärtan. En del av Back in Action råd var att samråda med dr Lady Ann Redgrave, som använder Mobiliser till många av sina patienter. Hon har stor erfarenhet av idrottsskador och arbetade som Chef Medical Officer till det olympiska roddteamet i tio år.

Engelska Royal Air Force har beställt 15 st Mobiliser åt gången till deras flygflottiljer.Mobilisern är väl etablerad i England. Många utvärderingar har gjorts av professionella med gott resultat – användarna är idag uppe i flera tusen . Sedan sommaren 2012 finns den att köpa och hyra i Sverige genom PharmaLight.se . Svenska privatpersoner, kiropraktorer, massörer, osteopater, företag och internationella idrottare har redan upptäckt Mobiliserns effekt och har köpt eller hyr en Mobiliser idag. Den är redan en succé i Sverige.Flera mycket nöjda användare har under många år haft ryggproblem innan de regelbundet börjat använda Mobiliser. De har fått hjälp med att starta läkning av ischias, diskbråck och stelhet vilket gett daglig smärta som starkt påverkat vardagen negativt. Med Mobiliser får många en bättre vardag med mindre smärta och bättre rörlighet.

bottom of page