top of page

Fallbeskrivningar

Fallbeskrivningar med Pharmalights Warp 10 och/eller Photizo i kombination med osteopatisk behandling. Läs här länk till Pharmalights hemsida. 

2010/11/25


Jag fick ett mail från en Golfare...


Hej Ingela


Som jag berättade för dig så skulle jag besöka Orthocenter på Löwenströmska Sjukhuset för att få specialistomdöme kring min artros och ett besked om det är läge för en höft operation.


Igår var jag där. Jag informerade om min gamla ryggskada, den långvariga smärtan och alla problem jag haft av den sedan diagnosen Artros för två år sedan. Jag berättade för ortopeden om mitt besök hos dig, vad din diagnos innebar och hur du behandlat mig.


Kors i taket! Han berömde dig för din förmåga att göra precis rätt. Min röntgen visar en mycket tydlig "defekt" i den högra SI-leden. Åtgärden med manipulation och fortsatt fys-träning är precis rätt. Han ansåg det t.o.m. troligt att min upplevda smärta - både från höften och den långvariga från ryggen - sannolikt härstammar från den här SI-leden. Inget behov av operation och om jag bara är ihärdig med min fysträning, så kommer nog smärtan att klinga av helt!!


Jag trodde att läkare med traditionell utbildning var avoga i sin inställning till alternativ medicin. Så är det nog i allmänhet men denna läkaren skiljer sig uppenbarligen från mängden.


Själv mår jag fortsatt bra. Smärtan är mycket begränsad och min rörlighet god. Jag kan sitta länge utan problem!!


Du kan inte ana hur glad jag är och att John gav mig tipset att söka upp dig.


bottom of page